14.3 C
Amposta

L’Ametlla de Mar renova la gespa del Camp Municipal d’Esports després de gairebé dues dècades

L'àrea municipal d'Esports pren mesures per substituir la superfície del camp després de 18 anys intensos d'ús, amb l'objectiu d'adaptar-se a les normatives europees i abordar restriccions mediambientals

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Camp Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar, inaugurat a principis de 2006, va experimentar una transformació significativa en la pràctica del futbol local. Després de 18 anys d’intensa activitat, l’àrea esportiva decideix abordar la substitució de la seva superfície per adaptar-la a les normatives europees i abordar les restriccions mediambientals que s’anuncien per als pròxims anys.

Les instal·lacions, que han vist l’increment del nombre d’equips formatius fins als deu actuals, han estat utilitzades diàriament, provocant un desgast amb el temps i augmentant el risc de lesions. Madeo Comes, regidor d’Esports, destaca la necessitat de canviar la superfície per mantenir les condicions òptimes per als esportistes.

L’Àrea Municipal d’Esports està duent a terme estudis sobre diferents tipus de superfícies que compleixin les normatives i està en diàleg amb entrenadors i clubs per assegurar una transició sense problemes. La substitució de la gespa actual planteja un repte, ja que les noves alternatives, com materials triturats de blat de moro, suro o pinyols d’oliva, estan en fase de proves.

L’Ajuntament té la intenció de començar els treballs de substitució una vegada finalitzi la temporada futbolística, cap a finals de juny, amb l’objectiu d’haver-los completat per l’inici de les pretemporades i minimitzar l’impacte en els campus esportius d’estiu.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -