14.3 C
Amposta

La música i la memòria del folklorista tortosí prenen vida a l’Escola Folk del Pirineu

Amb continguts teòrics i sessions pràctiques, abordarà un repertori ric que inclourà jotes, fandangos, boleros i el conegut 'ball del punxonet'.

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquesta setmana, l’Escola Folk del Pirineu d’Arséguel acull un fascinant curs de 10 hores titulat ‘Xalar, treballar i pregar’, inspirat en el món millor que la música pot oferir. Aquesta iniciativa representa un intercanvi cultural entre l’Ebre i el Pirineu, en ocasió de la presentació del llibre ‘Del Folklore Tortosí’ (Joan Moreira 1934), recentment adquirit per l’escola.

El curs, que compta amb la col·laboració de l’Aula de Músiques de la Terra, serà conduït per Cati Plana (instruments), Anna Bastida (dansa) i Arturo Gaya (cant popular). Amb continguts teòrics i sessions pràctiques, abordarà un repertori ric que inclourà jotes, fandangos, boleros i el conegut ‘ball del punxonet’.

Per enriquir aquest cap de setmana cultural, l’Escola Folk del Pirineu proposa un vermut literari amb la destacada presència de l’acordionista basc Kepa Junkera i un sopar de cantadors amenitzat per Pep Lizandra. Un esdeveniment que celebra i comparteix la riquesa de la cultura popular, connectant amb l’alumnat i la comunitat de les comarques de l’Alt Urgell i la Cerdanya.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -