14.3 C
Amposta

L’Ametlla de Mar modificarà l’ordenança que regula l’ocupació de via pública a bars i restaurants

També s’incorporaran mesures a l’ordenança que regula l’organització d’activitats musicals a l’aire lliure

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar està treballant en la modificació de les ordenances municipals que regulen l’ocupació d’espais públics i la celebració d’esdeveniments musicals a l’aire lliure a càrrec de comerços de restauració.

Amb l’objectiu d’afavorir el trànsit de vianants per carrers i places de la localitat, l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar està preparant canvis en l’ordenança que regula l’ocupació d’espais públics a càrrec d’establiments, bars i restaurants.

Des de l’Ajuntament calero es considera que en molts indrets del nucli urbà, sobretot durant els mesos d’estiu, es fa complicat circular a peu per l’excessiva ocupació de la via pública i voreres a càrrec majoritàriament de bars i restaurants, dificultats que es multipliquen quan es tracta de persones amb mobilitat reduïda.

Tot i que l’objectiu no és perjudicar el negoci dels establiments, sí que es vol regular millor i delimitar de manera més clara el pas de vianants, molt reduït sobretot, arran de les mesures d’ampliació de terrasses durant els mesos de pandèmia.

Lluny de voler imposar les noves mesures, l’Ajuntament cridarà pròximament als establiments de restauració i comerciants de la localitat, per tal de consensuar en el possible, les noves mesures a aplicar. Ana Aragon és la regidora de Governació de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

A més, l’Ajuntament també té previst aplicar noves mesures als bars i restaurants que organitzin algun tipus d’esdeveniment o actuació musical als carrers. Sense ànim de reduir aquest tipus d’activitats, l’Ajuntament vol que l’ordenança contempli les mesures de seguretat i autoprotecció que han de complir els establiments a l’hora d’organitzar aquest tipus d’actes.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -