14.3 C
Amposta

L’Ametlla de Mar celebra dissabte al port pesquer la diada de l’Arrossejat

El més vist

La Regió Sanitària Terres de l’Ebre podria encapçalar el desconfinament a Catalunya

El ministeri de Sanitat nega que hagi acceptat la petició de la consellera de Salut, Alba Vergés, perquè Catalunya utilitzi les regions sanitàries i...

La recollida de cirera comença a la Ribera d’Ebre amb millors previsions que l’any passat

La recollida de la cirera, que obre la campanya de la fruita dolça a la Ribera d'Ebre, ha començat amb retard per les pluges...

La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre és la menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya

Les Terres de l'Ebre són la regió menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya. La baixa densitat de població ha beneficiat el territori ebrenc...

L’ICS Terres de l’Ebre crea una Unitat domiciliària per recollir mostres per a PCR

La Gerència Territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre, arran de la COVID-19, ha constituït la Unitat de Recollida de Mostres, integrada per...
- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ametlla de Mar celebra aquesta dissabte al port pesquer la tradicional diada de l’Arrossejat, que donarà inici a les jornades gastronòmiques dedicades a aquest tradicional plat i al peix de llotja.

La gastronomia calera es vestirà de festa en una Diada que conserva el seu emplaçament històric i el format de concurs. Una quarantena de cuiners amateurs es reuniran a la Confraria de Pescadors per elaborar el millor plat d’arrossejat. Els participants concursaran en dos torns i aspiraran a guanyar un dels sis premis de Mestres Arrossejaires.

A més, els assistents també podran degustar el típic plat mariner al preu d’un euro. La Diada, que s’iniciarà a partir de les 17 hores, comptarà amb l’espectacle de màgia ‘La Nevera de Profit’ de l’Agència de Residus de Catalunya i estarà amenitzada per la Xaranga Suquet Calero.

La Diada de l’Arrossejat donarà el tret de sortida a les Jornades Gastronòmiques. Fins al 20 d’octubre, un total d’onze restaurants de la població oferiran menús, entre 19 i 38 euros per comensal, elaborats amb la gran varietat d’espècies que cada dia capturen les barques caleres i descarreguen a la llotja de peix.

Tots els menús tenen l’arrossejat com a plat en comú, però les elaboracions són diferents en cada restaurant. De fet, es podrà tastar des d’un arrossejat clàssic, passant per un amb carpaccio de gamba roja i allioli o de rap i gamba blanca, fins a un amb sobrassada. La informació completa es pot consultar a www.visitametllademar.com.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

Roquetes presenta la campanya promocional per fomentar el teletreball al municipi

El regidor de l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Roquetes, Ivan Garcia, ha presentat aquest dimarts al migdia el vídeo "Des de Roquetes estàs...

Selectivitat de proximitat per a 120 alumnes de la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Priorat

La reorganització de les seus i les proves de la selectivitat arran de la pandèmia del coronavirus ha acabat, de retruc, beneficiant uns 120...

Gairebé 680 estudiants fan les proves de selectivitat a les Terres de l’Ebre, 108 més que el curs passat

Aquest dimarts 7 de juliol han començat les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) 2020 per a 3.749 estudiants de batxillerat i cicles formatius...

La Creu Roja Tortosa ha repartit 990 kits d’alimentació, higiene i de neteja per a la llar a la ciutat

La Creu Roja Tortosa ha repartit 990 kits d'alimentació, higiene i de neteja per a la llar, a la ciutat de Tortosa. Es tracta...

Vergés proposarà l’obligatorietat de l’ús de mascareta encara que hi hagi distància

La consellera de Salut, Alba Vergés, proposarà al Govern aquest dimarts que s'aprovi l'obligatorietat de l'ús de la mascareta a Catalunya, encara que hi...
- Anunci -
- Anunci -