14.3 C
Amposta

L’Aldea s’il·lumina aquest dissabte amb l’arribada del Nadal

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest pròxim dissabte, 2 de desembre, els carrers de l’Aldea s’ompliran de llum i alegria amb la tradicional encesa de llums de Nadal, un esdeveniment que marca l’inici de les festes de Nadal al municipi. El cor de la celebració es centrarà a la plaça 1 d’Octubre, on a les 17.30 h es donarà el tret de sortida a una tarda plena d’emocions. Els infants de la localitat tindran l’oportunitat de participar en una tradició arrelada al poble: l’ompliment de l’Arbre dels Desitjos.

Annabel Blanch, regidoria d’Acció Educativa i Cultural, ha dit que “un any més encetem el Nadal amb la tradicional encesa de llums. El pròxim dissabte els més petits podran penjar els seus desitjos a l’arbre dels desitjos i gaudir de l’encesa de les llums de la població. També rebran la visita d’uns personatges molt especials i un missatge per a Nadal. Aquest any l’encesa coincideix amb l’inici de les celebracions del centenari de l’SCRUA i és per aquest motiu que la xocolatada està patrocinada i servida per aquesta entitat. Viurem una tarda molt especial, sobretot per als més petits, que donarà el tret de sortida a tota una sèrie d’actes del Nadal”.

A les sis de la tarda, la plaça 1 d’Octubre s’il·luminarà amb l’encesa de l’Arbre de Nadal i tota la il·luminació del poble, amb moltes sorpreses. A continuació, els més petits faran entrega dels seus desitjos als follets encarregats de fer-los arribar al Pare Noel.

Aquest any, l’encesa de llums coincideix amb l’inici de les commemoracions del centenari de l’SCRUA, i per aquest motiu, la xocolatada que seguirà l’acte està patrocinada i servida per aquesta entitat tan significativa per al municipi. Annabel Blanch destaca la importància d’aquest esdeveniment, “un any més encetem les festes del Nadal amb un acte entranyable que ha arrelat molt al nostre poble: l’encesa de llums”.

Els actes continuaran amb el repartiment de xocolata calenta per a tots els assistents a les 18.30 h, una tradició que enguany pren un significat especial amb el patrocini de l’SCRUA.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -