14.3 C
Amposta

L’Aldea promociona l’ús de la bici a les escoles i organitza una caminada en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Aldea és un dels municipis adherits a la Setmana Europea de la Mobilitat. Aquesta setmana se celebra enguany del 16 al 22 de setembre a tot Catalunya. Els objectius son promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com son els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, i també visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, la millora de la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

Xavier Royo, alcalde de l’Aldea, ha explicat que l’Aldea és un municipi que aposta plenament per la mobilitat sostenible, “dintre de la Setmana Europea de la Mobilitat, hem volgut que l’Aldea estigués present perquè som un municipi que apostem decididament per disposar d’una gran xarxa de carrils bicis i vies verdes tant per dintre del nucli urbà, com de connexió a altres municipis”.

Enguany es faran dues jornades de conscienciació als dos col·legis per promoure la utilització dels carrils bicis i s’acabarà en una caminada popular pels espais verds i entorn natural de l’Aldea.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -