14.3 C
Amposta

L’Ateneu Cooperatiu organitza una jornada a Amposta per reflexionar sobre l’ús de l’espai públic

Aquest dissabte l'Ateneu Cooperatiu de les Terres de l'Ebre organitza la 1a edició d'Associacions a la Fresca

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ateneu Cooperatiu de les Terres de l’Ebre ja té a punt per a aquest dissabte 18 de setembre una nova iniciativa reivindicativa, festiva i participativa. Es tracta d’Associacions a la Fresca, una jornada organitzada en col·laboració amb l’Ajuntament d’Amposta en el marc de la Setmana per la Mobilitat Sostenible, que té com a objectiu principal modificar el concepte que té la ciutadania sobre l’ús dels espais públics i el sistema de mobilitat convencional, encaminant-les cap a un model de ciutat centrat en les persones i en el medi ambient, alhora que es dona a conèixer i es reforça el teixit associatiu.

Associacions a la Fresca, seguint l’esperit dels coneguts Parking Day, reunirà més d’una vintena d’entitats ampostines que, durant tota la jornada duran a terme activitats com concerts, instal·lacions efímeres, tallers, demostracions i col·loquis, transformant una de les artèries principals de la ciutat, l’avinguda de la Ràpita, en un lloc amable amb les persones i el medi ambient. Així, totes les propostes buscaran “reivindicar els espais verds per a millorar la qualitat de vida; substituir espais, normalment dirigits als cotxes, per a centrar-los en les persones i realçar iniciatives del territori que desenvolupen projectes de mobilitat sostenible, consum conscient i moviment slow”.

Alhora, la jornada es vol convertir en un espai de col·laboració i d’intercanvi d’on puguin sortir futurs projectes relacionats amb noves formes d’ús de l’espai públic o altres iniciatives sostenibles. Les activitats d’Associacions a la Fresca començaran a les 10 del matí i acabaran a les 23 h de la nit. Alguns dels tallers necessiten inscripció, que es pot fer al web de l’Ateneu Cooperatiu o bé en el mateix moment de realitzar-lo.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -