14.3 C
Amposta

L’Aldea inaugura dissabte l’Escola de Música Municipal Dionisio Calvet Melich

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El pròxim dissabte dia 20 de novembre s’inaugura oficialment l’Escola de Música Municipal de l’Aldea Dionisio Calvet Melich, situada l’antic edifici de l’ajuntament. La tinent d’alcalde i regidora d’Acció Cultura, Irene Negre, ha dit que aquesta serà una escola “que, malgrat no ser oficial abans, feia molts anys que tenia les portes obertes per als nostres petits i també per aquells més grans que volien formar part de la Banda Musical Verge dels Prats”.

A més, Negre ha aprofitat per a donar les gràcies a totes aquelles persones que han treballat de “manera altruista” per fer de l’Associació Musical Verge dels Prats “un referent cultural al nostre poble i invitem a tothom que n’ha format part a participar de la inauguració i dels actes que a posteriori hem organitzat, conjuntament amb l’associació, en honor a Santa Cecília”.

L’Associació Musical Verge dels Prats va ser creada l’any 1988, com a banda de cornetes i tambors, una iniciativa d’uns quants aficionats a la música, especialment el seu president Dionisio Calvet. L’any 1993 va passar a ser banda de música que finalment va ser constituïda oficialment l’any 1995.

Els actes de Santa Cecília, començaran a les 16.30 h, on la Banda Musical Verge dels Prats es desplaçarà fins a l’habitatge de Dionisio Calvet Melich, membre fundador de la Banda, per acompanyar-lo fins a l’Escola de Música.

Redacció – I. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -