14.3 C
Amposta

L’Aldea enforteix l’educació ambiental a les escoles aldeanes amb el projecte Aula Natura

Aquesta activitat recull tots els valors que fomenten els Plans Educatius d'Entorn (PEE) com la convivència dels alumnes dels diferents centres educatius

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de l’Aldea, per segon any consecutiu, ha refermat el seu compromís amb la natura i l’educació ambiental a través de l’Aula Natura. Aquesta està situada al Talús de Carvallo i és el punt neuràlgic per al foment dels valors ambientals i el coneixement de les espècies autòctones.

L’Aula Natura està impulsada per les regidories d’Acció Urbana i Rural i Acció Cultural i Educativa i és una activitat que s’emmarca dins el Pla Educatiu que s’ha estrenat aquest curs a l’Aldea. A més, aquesta activitat recull tots els valors que fomenten els Plans Educatius d’Entorn (PEE) com la convivència dels alumnes dels diferents centres educatius, l’opció de fer activitats diferents i integradores per tenir cura de l’entorn, entre d’altres.

Durant tot el dia les escoles dels municipis, l’Escola Bressol del Delta, l’Escola 21 d’abril, i l’Escola Maria Garcia Cabanes van participar activament en diverses iniciatives centrades en la preservació de la natura i el respecte pel medi ambient. Entre les activitats destacades, els alumnes van plantar d’una forma molt creativa, ja que reassentaven la bandera de l’Aldea, una gran varietat de plantes aromàtiques autòctones. També van fer manualitats de reciclatge que podran veuré com evolucionen als horts que tenen a l’escola.

Annabel Blanch, regidora d’Acció Cultural i Educativa ha afirmat que “valorem molt positivament la participació dels alumnes en aquestes activitats, ja que no només els permet gaudir d’una jornada a l’aire lliure, sinó que també els impulsa a treballar valors fonamentals com la convivència, la cura del medi ambient i el reciclatge“.

Redacció L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -