14.3 C
Amposta

L’Aldea celebra la 6a Fira de Santa Llúcia i Pessebre Vivent el 17 de desembre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La il·lusió i la tradició del Nadal ompliran la plaça dels Països Catalans de l’Aldea amb l’arribada de la 6a edició de la Fira Santa Llúcia i Pessebre Vivent. Aquest esdeveniment, considerat com un dels actes més destacats de la temporada del Nadal a la població, tindrà lloc el diumenge 17 de desembre, convertint-se en punt de trobada nadalenc.

Durant tot el dia els comerços locals i també dels voltants obriran les seues parades perquè tothom pugui visitar-les i fer les seues compres, hi haurà servei de cantina dels Quintos 2006, l’actuació del grup de ball en línia The Country Sheriffes i un taller de bitlles a càrrec del Club de Bitlles Garballo. Durant la tarda, a més de la fira es podrà gaudir del Pessebre Vivent que enguany com a novetat incorpora una exhibició d’oficis artesans i la tradicional cantada de nadales per part de la Coral Verge dels Prats.

Annabel Blanch, regidora d’Acció Comercial, ha dit que “es tracta d’una fira que arriba a la sisena edició i es consolida com un acte molt important dins del calendari, amb un format molt tradicional, però també amb innovacions cada any i que compta amb una important afluència de públic i molta col·laboració per part de les entitats i particulars. Cal destacar i agrair la feina que fan tot l’equip de voluntaris i voluntàries i els treballadors municipals per transformar la plaça dels Països Catalans en un autèntic pessebre vivent”.

Amb la Fira Santa Llúcia i Pessebre Vivent, l’Aldea acull amb entusiasme la Fira de Nadal i convida a tothom a participar en aquesta celebració comunitària. És una oportunitat per connectar amb la tradició, fomentar el comerç local i gaudir d’una jornada plena d’activitats festives.

Redacció – Ll. S

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -