14.3 C
Amposta

L’alcalde de Móra d’Ebre, Rubén Biarnés, porta a l’INCASÒL la falta de pisos públics al municipi

Durant la trobada, es van tractar diversos temes d'interès, entre d'altres el polígon La Verdeguera, l'habitatge públic a Móra d'Ebre i el nou CAP

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El dia 27 d’abril, l’alcalde de Móra d’Ebre, Rubén Biarnés, es va reunir amb la directora de l’INCASÒL, Maria Sisternas, per tractar diversos temes d’interès per al poble. Entre d’altres, l’ordenació de la fase II del polígon de La Verdeguera, així com la possible execució de la fase III, i la manca d’habitatge públic de lloguer a Móra d’Ebre.

El primer punt tractat a la reunió és el relatiu al solar qualificat com a zona verda, propietat de l’INCASÒL, que està adjacent al solar de l’Ajuntament de Móra d’Ebre proposat al Departament de Salut per a la ubicació del nou CAP, concretament a l’Avinguda Comarques Catalanes 99. La voluntat de l’Ajuntament de Móra d’Ebre és arribar a un acord de cessió amb l’INCASÒL perquè la zona verda s’inclogui dins del desenvolupament del nou CAP com un espai annex i que es tracti de forma única.

El segon dels punts tractats és la manca d’habitatge públic a Móra d’Ebre. Després de l’anunci per part de l’INCASÒL de l’obertura d’una convocatòria per a adquirir blocs d’habitatge per a destinar-los a ampliar el parc públic de lloguer assequible en poblacions de demanda residencial forta, Biarnés ha presentat els edificis actualment existents a Móra d’Ebre fent especial atenció en la necessitat que els “criteris de distribució d’aquests habitatges potenciïn la incorporació de jovent, així com de població amb problemes d’accessibilitat a altre tipus d’habitatge”.

El darrer dels punts tractats és relatiu a la situació del sòl industrial al polígon de La Verdeguera i la possible ampliació del mateix amb l’execució de la fase III. En aquest sentit, la direcció de l’INCASÒL va manifestar a l’alcalde de Móra d’Ebre que el sòl ara com ara existent està dins del paquet que l’àrea de comercialització de sòl industrial ofereix a les empreses que s’interessen. Per altra banda, l’alcalde ha demanat que “s’inclogui l’execució de la Fase III del polígon de La Verdeguera dins dels pressupostos de l’INCASÒL atès que amb la disponibilitat econòmica arrel dels Fons de Transició Nuclear fa del polígon de Móra d’Ebre una opció més que interessant atès que la fase II ja està desenvolupada i implantada”.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -