14.3 C
Amposta

L’Ajuntament de Tortosa obre un compte d’estalvis amb 2 M€ que permetrà generar uns ingressos addicionals

El compte d'estalvi s'ha creat amb 2 milions d'euros d'una subvenció finalista mentre no s'executa, uns recursos que no poden destinar-se a cap altra despesa

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de Tortosa informa que ha obert un dipòsit bancari amb els ingressos que ha rebut d’una subvenció de fons europeus per finançar una obra mentre no s’executa, uns recursos que no poden destinar-se a cap altra despesa. Aquest dipòsit bancari permetrà generar uns ingressos addicionals que s’incorporaran al pressupost municipal. “Tenim dos milions d’euros afectats a una despesa i, per tant, el seu destí no pot ser cap altre que aquesta despesa. Amb tot, mentre no s’executa aquesta despesa per tal d’optimitzar el saldo bancari hem fet el dipòsit”, ha explicat la regidora d’Hisenda, Maria Jesús Viña.

Pel que fa a la procedència dels 2 milions d’euros, es tracta del circuit verd de les muralles, un projecte que actualment està en fase d’exposició pública. “Els ingressos que obtindrem del dipòsit bancari generarà uns rendiments monetaris que sí que permetran realitzar despesa aquest 2024”, ha dit Viña, que també ha assenyalat: “És un exemple de la bona gestió del govern municipal”.

Finalment, el govern municipal lamenta la “demagògia” que realitza el grup de Junts per Tortosa. “Junts només fa populisme i crítica, no fa cap proposta per la ciutadania de Tortosa, barreja aspectes de la tresoreria municipal amb el pressupost per intentar confondre a la ciutadania, en lloc d’aportar alguna cosa positiva”, ha dit la regidora d’Hisenda.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -