14.3 C
Amposta

L’Ajuntament de Tortosa es reunirà amb la direcció de l’Escola Ferreries per avaluar l’afectació de la pluja al pati

El govern municipal ha demanat al Departament d'Educació un nou sistema de drenatge per l'Escola de Ferreries

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de Tortosa ha enviat un comunicat assegurant que està al cas de l’afectació de la pluja al pati de l’Escola Ferreries. El consistori ha mantingut contacte directe amb la direcció del centre, amb la qual s’hi reunirà aquest dimecres per a avaluar la situació.

Segons l’Ajuntament de Tortosa, l’episodi de pluja caigut durant el cap de setmana “va ser d’una especial intensitat, amb una gran acumulació d’aigua en poques hores”. Durant el cap de setmana, els serveis tècnics de l’Ajuntament van seguir l’afectació al pati de l’Escola Ferreries. Tant és així, que dilluns a primera hora del matí l’aigua acumulada al pati ja havia drenat.

L’Escola de Ferreries és un dels centres educatius del municipi on més s’ha invertit en els últims anys. Entre les diferents tasques realitzades, s’han pintat aules i passadissos, s’ha arranjat el conjunt que encercla el tancament de la teulada de tot l’edifici, s’ha canviat part de la instal·lació de climatització com ara radiadors, i s’ha realitzat la regulació i unificació dels patis de terra vegetal o de graves, així com també s’han atès la resta d’incidències comunicades per la direcció de l’escola.

L’Ajuntament recorda que la seua responsabilitat amb els centres educatius està vinculada amb el manteniment de les instal·lacions. Per millorar el drenatge de la pluja sobre el pati es requereix una actuació estructural, per tant, l’Ajuntament ha comunicat la situació al Departament d’Educació, competent pel que fa a les inversions als equipament educatius, per tal que duguen a terme les inversions necessàries per a resoldre les incidències que es produeixen tant al pati de l’escola de Ferreries com les que afecten altres patis d’escoles del municipi.

Pel que fa al projecte de construcció de l’ascensor, la Generalitat ja ha dut a terme la redacció del projecte, i la construcció està prevista durant l’any vinent.

El govern municipal considera que el comunicat de Movem Tortosa sobre aquest tema “torna a ser un exemple de la manera de fer d’este grup municipal ja que, sense adreçar se en cap moment al govern municipal ni interessar-se per la qüestió, han enviat una comunicat als mitjans de comunicació per tal de generar confusió i intoxicar, aprofitant qualsevol qüestió que puga ser magnificada amb l’objectiu de desgastar”.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -