14.3 C
Amposta

L’Ajuntament de Tortosa emet una queixa a la Generalitat pel soroll de les obres d’Adif

L'Ajuntament de Tortosa ja va reclamar a Adif fa més d'una setmana que reduís el soroll de les obres de renovació de les vies, però no ha tingut resultat

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de Tortosa va emetre una queixa a Adif el passat dia 9 de setembre perquè reduís el soroll en els treballs que s’estan duent a terme al voltant de l’estació de tren i estudiés la possibilitat de canviar els horaris de les obres per evitar les molèsties als veïns de la zona, però aquesta petició no ha donat resultat. Per aquest motiu, el consistori ha presentat una reclamació a la Generalitat de Catalunya perquè hi intervingui.

No és la primera vegada que es produeix una situació semblant, ja que és habitual que Adif dugui a terme treballs durant la nit per no alterar el pas dels combois. A més, en aquesta ocasió, fins i tot, una de les màquines la setmana passada va provocar la caiguda d’una barana.

L’alcaldessa, Meritxell Roigé, ha lamentat la situació i ha denunciat la indefensió en la qual es troba el consistori, ja que Adif no necessita autorització de l’ajuntament ni llicència d’obres per dur a terme les actuacions a les infraestructures. Roigé, ha explicat que, en veure que el soroll no cessava, s’ha elaborat una anàlisi de l’impacte sonor i ha presentat una reclamació al Servei de Prevenció i Control de la Contaminació Acústica i Lumínica de la Generalitat.

Alguns veïns de la zona han emès vídeos a través de les xarxes socials per evidenciar els fets:

Redacció – V. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -