14.3 C
Amposta

L’Ajuntament de Roquetes millora el parc de l’Hort de Cruells i l’enllumenat públic

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’enllumenat públic de Roquetes i el Raval de Cristo s’està millorant amb la instal·lació de nous fanals amb làmpades led. El regidor d’Obres Públiques i Gestió Ambiental de l’Ajuntament de Roquetes, Ivan Garcia, ha ressaltat que “a part de millorar molt la il·luminació nocturna de les principals artèries del municipi, suposarà un estalvi econòmic i energèticament més sostenible”. El pressupost de l’obra és de 450.000 €.

Ivan Garcia també ha explicat que recentment a l’Hort de Cruells, s’han iniciat les obres de reforma del parc infantil, amb la renovació de tots els elements infantils i del seu terra. També s’està construint un nou enjardinament amb una part de zona dura i es crearà més espai amb ombra plantant dotze nous arbres. En aquesta mateixa zona s’ha enderrocat el mur de separació amb l’avinguda Port de Caro per construir una petita grada que donarà accés a la pista perquè la gent pugui gaudir còmodament dels espectacles que es realitzen. Aquestes obres tenen un cost de 100.000 €.

Finalment, el regidor d’Obres Públiques i Gestió Ambiental de l’Ajuntament de Roquetes, Ivan Garcia, també ha avançat que després d’aquesta actuació, es pintarà tota la façana i l’interior de l’edifici per poder tornar a licitar el bar de l’Hort de Cruells.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -