14.3 C
Amposta

L’Ajuntament de Móra d’Ebre aconseguex finançament i garantex la celebració de Litterarum

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La fira d’espectacles Litterarum i la fira del llibre ebrenc tindran continuïtat a Móra d’Ebre. Amb els problemes financers que arrossega l’Ajuntament, la celebració del certamen -que va rebre el 2019 el Premi Nacional de Cultura- va quedar en entredit. Ara, gràcies a un acord entre el consistori, la Institució de les Lletres Catalanes i un espònsor privat, la celebració del certamen queda garantida per als propers anys.

La fira d’espectacles literaris Litterarum tindrà lloc, doncs, entre el 28 i el 31 de maig, tal com estava previst. L’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol, assegura que està “satisfet” amb l’aportació de les Lletres Catalanes, que se situarà en 40.000 euros. Això se sumarà a una aportació municipal d’entre 40.000 i 50.000 euros i a la col·laboració d’un nou espònsor privat per a les properes quatre edicions. “És una fira emblemàtica i teníem molt clar que li havíem de donar continuïtat tot i la situació actual, i ara podem dir ja que ho hem aconseguit, i no només per a esta edició sinó també per als propers anys”, assegura l’alcalde de Móra d’Ebre.

La fira del llibre i la fira d’espectacles Litterarum podran seguir, doncs, amb el mateix format dels darrers anys: oferint espectacles literaris en diversos escenaris i indrets emblemàtics de la capital de la Ribera d’Ebre, i també s’instal·larà la gran carpa dels llibreters a la plaça de Dalt, amb més de 2.000 títols de temàtica ebrenca o d’autors ebrencs. Tot i que la Institució de les Lletres Catalanes col·labora de fa anys en l’organització i el finançament de la fira, en les darreres setmanes s’ha signat un conveni amb l’Ajuntament per tal de formalitzar el compromís i garantir la continuïtat de la fira. D’altra banda, també s’espera que la Diputació de Tarragona també augmente la seua aportació.

Font: Setmanari L’EBRE

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -