14.3 C
Amposta

El Consell Comarcal divulga els serveis que presta entre els escolars del Baix Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha ofert a la comunitat educativa de la comarca el nou Catàleg d’Ensenyament del curs 2019/20 amb l’objectiu de divulgar els diferents serveis que presta la institució. Es tracta d’una proposta formativa integrada per una vintena de xerrades adreçades a les AMPA i estudiants de Primària, ESO i Batxillerat, que impartiran tècnics de la institució comarcal durant el segon i tercer trimestre del curs escolar. El conseller comarcal d’Ensenyament, David Poy, ha destacat la implicació dels tècnics i del personal del Consell Comarcal per col·laborar amb la creació d’aquest catàleg de xerrades i d’activitats complementàries perquè sigui atractiu pels centres educatius i els ajudi a completar la formació de l’alumnat amb temes rellevants, actuals i realitzats per experts en la matèria.

El contingut de les xerrades tracten diverses temàtiques, des de la preparació al món laboral (autoocupació, emprenedoria o com muntar un negoci) fins altres com l’acolliment familiar, el foment del consum responsable o la importància de reciclar, passant pel funcionament de les depuradores del Baix Ebre. També hi ha xerrades dedicades al joc com una eina per potenciar el vincle dins la família o sobre com ajudar els infants a ser autònoms.

El Catàleg manté un dels tallers que ha tingut més bona acollida en anteriors edicions: ‘Sigues conseller comarcal per un dia’ en què els alumnes de segon i tercer cicle de primària o primer cicle d’ESO visiten la seu comarcal i es converteixen en consellers comarcals amb l’objectiu de conèixer la importància de la institució des d’un vessant pràctic i teòric. Les escoles i instituts del Baix Ebre interessats en els cursos i tallers d’aquestcatàleg han de fer la corresponent petició a través de la seu electrònica del Consell Comarcal del Baix Ebre.

Redacció – N. A.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -