14.3 C
Amposta

L’Ajuntament de l’Ampolla arranja diversos camins i carreteres municipals

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de l’Ampolla ha arranjat diversos camins i carreteres municipals que es trobaven en mal estat degut al trànsit rodat, al tipus de ferm asfàltic existent i, sobretot, als aiguats del darrer any. Amb aquestes actuacions, que es realitzen periòdicament, es pretén mantenir la xarxa de camins municipals en bon estat.

Les millores s’han efectuat als camins de la Bóveda, de la Bassa de les Clotes, del Lligallo del Cementeri i de la Descàrrega i a les carreteres de l’Estació de les Olles i del Mas de Mas, i han consistit, principalment, en l’eliminació de tots els sots que hi havia en aquests trams i en l’arranjament del ferm asfàltic existent.

L’import d’aquestes millores ha estat de 29.582,86 euros. El 95 % del total ha estat subvencionat per la Diputació de Tarragona i la resta de la inversió ha anat a càrrec de l’Ajuntament de l’Ampolla.

Les altres actuacions que s’han dut a terme i que han estat subvencionades íntegrament per l’Ajuntament de l’Ampolla han estat l’arranjament del ferm asfàltic de tota la urbanització de Meligó, el qual es trobava en mal estat, així com la pavimentació amb doble reg asfàltic des de Meligó fins a l’N-340, dotant d’aquesta manera la urbanització d’un nou punt d’accés i de sortida. Aquestes accions han suposat una inversió de 18.851,80 euros. A més, s’ha condicionat el camí del Ratonero, que també es trobava en un estat força precari amb la presència de diversos sots al llarg de tot el tram. L’import d’aquesta actuació ha estat de 12.708,63 euros.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -