14.3 C
Amposta

L’Ajuntament de la Sénia instal·larà plaques fotovoltaiques a cinc edificis municipals

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La inversió inclou al pressupost municipal del 2022 que suma 5.193.183 € i on, entre altres inversions, destaca la finalització de les obres de l’ajuntament o les inversions relacionades amb la transició energètica amb la instal·lació de plaques fotovoltaiques a cinc edificis municipals.

El projecte de pressupost de l’Ajuntament de la Sénia per a l’exercici 2022 s’emmarca dins del context de recuperació de la crisi econòmica, social i sanitària de la qual estem sortint. Es basa en l’austeritat, el control de despesa pública i la recerca de l’eficiència i eficàcia en la gestió municipal. L’objectiu d’aquest pressupost és donar resposta al normal funcionament dels diversos serveis i equipaments del municipi, tot mantenint el nivell d’inversió de l’anterior exercici. A més també ajuden a complir l’objectiu de què l’Ajuntament sigui una administració ben gestionada i solvent que redueix el seu endeutament i que es regeix per l’equilibri pressupostari. L’import total del pressupost per a l’exercici 2022 ascendeix a 5.193.183,72€ i suposa un increment del 0,87% respecte a l’exercici anterior. Es consignen 427.087,96€ respecte a les inversions.

 

Aprovació del text refós del POUM

Després de 16 anys de treballs de l’equip redactor i els tècnics del pla, s’ha aprovat el text refós del POUM, que incorpora les prescripcions de l’acord de la comissió territorial d’urbanisme de les Terres de l’Ebre, el que seria el pas previ a l’aprovació definitiva.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -