14.3 C
Amposta

L’Ajuntament de Gandesa treballa en un Pla Educatiu que garanteixi l’equitat i el desenvolupament escolar 

Aquest és un projecte transversal que aborda l'ensenyament, però també la integració social i la convivència

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Avui a Gandesa s’ha fet la primera reunió de treball per tal de constituir el Pla Educatiu d’Entorn del municipi. Aquesta ha comptat amb la participació de les direccions de la Llar d’Infants, de l’Escola Puig Cavaller i de l’Institut Terra Alta, amb el Centre de Recursos de la Terra Alta, l’Assessoria de Llengua i Interculturalitat, el Departament d’Inspecció Educativa i la Coordinadora dels Serveis Educatius a les Terres de l’Ebre.

El Pla Educatiu d’entorn busca garantir l’equitat i el desenvolupament escolar a tots els nens i nenes amb eines de reforç, suport i recursos a mida per tal de continuar garantint el paper de l’educació com a font d’oportunitats, de progrés personal i d’adquisició de coneixements al llarg de tot el cicle escolar. Es tracta, per tant, d’un projecte transversal que aborda l’ensenyament, però també la integració social i la convivència.

L’alcalde de Gandesa, Carles Luz, ha remarcat la importància i la motivació per a la constitució d’aquest Pla Educatiu d’Entorn a Gandesa: “Volem posar totes les eines per tal de garantir la plena integració, adaptació i igualtat entre els nens i nenes de Gandesa”.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -