14.3 C
Amposta

Tortosa posa en marxa l’enderroc dels edificis de la plaça de l’Absis

Mentre s'executen els treballs d'enderroc es mantindrà tallat l'accés a vehicles i persones a tota la zona de la plaça de l'Absis

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest dimarts han començat les tasques d’enderroc dels immobles situats al carrer Costa de Capellans. Aquests van ser declarats en ruïna imminent després de l’incendi que va patir un dels edificis el mes passat . Durant les darreres setmanes, s’han realitzat els preparatius necessaris, incloent la retirada de l’enllumenat públic i la instal·lació de lones i terra per protegir el carrer i la plaça de l’Absis durant el procés d’enderroc.

L’enderroc es durà a terme manualment i amb extrema precaució, tenint en compte la morfologia de la trama urbana, l’antiguitat i l’estabilitat del conjunt patrimonial de l’entorn immediat, així com l’estat de deteriorament dels quatre immobles afectats. L’Ajuntament ha adjudicat els treballs, mitjançant tramitació d’emergència, a l’empresa Regimovi per un import de 156.376 euros.

Mentre s’executen els treballs d’enderroc es mantindrà tallat l’accés a vehicles i persones a tota la zona de la plaça de l’Absis. 

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -