CoronavirusEconomiaNotícies

L’Ajuntament de Camarles pren mesures econòmiques per reduir la crisi del coronavirus

Davant la crisi causada pel coronavirus, COVID-19, l’Ajuntament de Camarles ha anunciat un paquet de mesures econòmoques per reduir l’impacte que hi pugui haver al municipi. Entre aquests mesures hi ha l’endarreriment dels terminis de pagament dels diferetns tributs, així com la suspenció de les quiotes dels serveis municipals mentre duri l’estat d’alarma.

Aquestes mesures econòmiques estaran destinades a protegir la ciutadania i les empreses i comerços locals davant els perjudicis que està provocant la crisi sanitària del coronavirus. Les mesures acordades són les següents:

Taxes als establiments comercials. Es planificarà el retorn de la taxa de terrasses, escombraries, lloguer, etc. als establiments comercials, bars i restaurants.

Recaptació Voluntària. Se suspèn el termini de cobrament en voluntària de tots els padrons de caràcter col·lectiu.

Recaptació Executiva. Se suspèn la tramitació dels expedients executius en curs.

Fraccionaments, ajornaments i PagamentsPersonalitzats Els cobraments que s’havien d’efectuar a partir del dia 20/03/2020 sota aquestes modalitats de pagament queden ajornats fins al dia 30/04/2020. Gestió Econòmica Malgrat la suspensió dels terminis, es manté el finançament ordinari i extraordinari.

Inspecció i procediment sancionador. Se suspèn tots els procediments d’inspecció i sancionadors de tota classe, inclosos els de trànsit i convivència,en virtut del Reial decret pel qual es va declarar l’estat d’alarma. La seva tramitació es reprendrà quan s’aixequi dita suspensió.

Atenció Ciutadania i Ajuntament. Les oficines d’atenció al ciutadà romandran tancades però es manté l’atenció telefònica 977470007 i per correu electrònic ajuntament@camarles.cat. Tots els serveis telemàtics operen de forma normal.

Redacció – J. V. G.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close