14.3 C
Amposta

“Explica’ns què fas?”, un concurs de dibuix per la canalla organitzat pel Port de Tarragona

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Des del Port de Tarragona, volen que els nens i nenes passin millor aquesta situació, i els animen a participar en el Concurs de Dibuix “Explica’ns què fas?”. Volen que els hi expliquis amb un dibuix què fas tot aquest temps d’aïllament a casa. Pots dibuixar coses divertides que has viscut aquests dies, quins jocs t’has inventat, quines coses fas amb la família, etc.

Si, a més a més, aquestes coses que fas són temes relacionats amb el Port que has fet o inventat sense sortir de casa, el teu dibuix tindrà més possibilitats de ser premiat. 

En aquest concurs podran participar tots els nens i nenes que així ho desitgin, fins als 12 anys. Hi haurà 3 categories: de 3 a 5 anys, de 6 a 9 anys i de 10 a 12 anys. Cada participant podrà enviar com a màxim 2 obres. 

Els nens i nenes participants hauran d’enviar els seus dibuixos mitjançant les xarxes socials, Twitter, Facebook i Instagram, amb el hashtag #dibuixPortTarragona i podran fer-ho fins al 30 de març de 2020. 

Els dibuixos es faran públics, tant en la web i a les xarxes socials del Port de Tarragona, i els nens i nenes guanyadores seran escollides per un jurat encapçalat pel president del Port, Josep Maria Cruset. 

Es premiaran 3 dibuixos per cada categoria. I podran fer una visita en golondrina acompanyats de 2 persones. (D’aquesta manera tindrem 27 persones a la golondrina: 9 infants premiats i 18 acompanyants). El millor dibuix de les tres categories, segons el criteri del jurat, rebrà un premi especial: una tauleta. 

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -