14.3 C
Amposta

L’Ajuntament d’Ascó treu a licitació la gestió del bar-restaurant del Camp de Tir Pla de l’Ovella

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament d’Ascó treu a licitació la concessió del servei de la gestió del bar-restaurant del Camp de Tir Pla de l’Ovella per un període de dos anys, prorrogable anualment fins a un màxim de dos anys més.

El pressupost de sortida de la licitació és de 3.600 euros anuals, encara que els criteris econòmics no són el principal factor d’adjudicació, ja que també es tindrà en compte l’acreditació d’experiència en el sector, les propostes de millora del servei, criteris socials i criteris de sostenibilitat. A més també es valorarà la memòria d’explotació.

El Camp de Tir, que es troba a la partida del Pla de l’Ovella, ofereix local interior i la zona de terrassa i entorn. La superfície útil de l’interior de l’establiment és de 112,30 m², mentre que la zona exterior habilitada per al servei licitat és de 126,56 m².

Es poden presentar ofertes fins al pròxim 29 de juliol. Per totes aquelles persones interessades, es pot obtenir la documentació i més informació al Perfil del Contractant de l’Ajuntament d’Ascó

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -