14.3 C
Amposta

L’Ajuntament d’Alcanar, la plataforma Monsortirem i la Fundació la Caixa signen un conveni per ajudar a les famílies

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El passat dijous, 25 de novembre, l’Ajuntament d’Alcanar, juntament amb la plataforma Monsortirem, van signar un conveni amb la Fundació “La Caixa” amb el qual es promou la realització d’un programa d’ajudes socials per pal·liar la greu situació socioeconòmica que pateixen moltes famílies d’Alcanar en risc d’exclusió social a causa de les inundacions que es van produir el passat 1 de setembre.

D’aquesta manera, la Fundació “La Caixa” es compromet a fer una aportació en favor de la plataforma Monsortirem, de la quantitat de 15.000 €, que es destinaran a la realització d’activitats objecte d’aquesta col·laboració.

A més, l’acord també ha estat signat per Rosita Vila Garcia, directora de Càritas Parroquial d’Alcanar, qui s’ha compromès “a realitzar una valoració econòmica dels danys en habitatges i a facilitar un informe d’aquests a la plataforma Monsortirem”.

El conveni va ser signat per Jaume Masana, director Territorial de CaixaBank a Catalunya, Joaquim Macià Viladomat, director d’Institucions de la Direcció Territorial Catalunya de Caixabank, Joan Roig, alcalde d’Alcanar, Cristina Pla, presidenta de l’Associació de Monsortirem i Rosita Vila Garcia, directora de Càritas Parroquial d’Alcanar.

Des de l’Ajuntament d’Alcanar i la plataforma Monsoritrem se “celebra la signatura d’aquest conveni i es desitja que tots els afectats puguen tornar a la normalitat al més prompte possible.”

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -