14.3 C
Amposta

L’Ajuntament d’Alcanar donarà una mascareta als prop de 1.700 menors del municipi

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament d’Alcanar està elaborant, a través de la seua xarxa de cosidores voluntàries, mascaretes per a que els 1674 menors  del municipi en puguen tenir per a l’inici del desconfinament. Així ho ha anunciat la regidora d’Afers Socials i Famílies, Maribel Ramon, que ha indicat que “no hi haurà cap infant que es quede sense mascareta”.

A hores d’ara l’equip de voluntàries les està confeccionant, de fet, tal com ha explicat una d’elles, “estem molt motivades i il·lusionades de poder proveir cada infant del municipi amb una mascareta”.

Les mascaretes, que formen part del projecte ‘Cosim solidaritat’, es repartiran porta per porta per una xarxa de voluntariat. Hi haurà quatre talles de mascaretes infantils:de 0 a 3 anys, de 4 a 6, de 7 a 12 i de 13 a 17, aquesta última franja d’edat ja pot portar la talla de persona adulta.

“Ara que ja sabem que els nostres herois i heroïnes particulars, els xiquets i les xiquetes d’Alcanar, les Cases i Alcanar Platja, podran sortir de casa a partir de diumenge, tot prenent les màximes mesures de protecció, començarem a repartir les mascaretes porta per porta a partir del mateix diumenge,” ha afegit la que també és regidora d’Educació.

La regidora ha assegurat que les mascaretes estan elaborades amb “material homologat que està proporcionat per l’empresa Robin Hat de Rubí”. Aquesta tela és de sarga hidròfuga repel·lent als líquids i, per tant, és totalment hidrorepel•lent i no deixa passar les micropartícules.

Joan Roig, alcalde d’Alcanar ha remarcat que “després de l’anunci de desconfinament per part del Govern Espanyol, des de l’Ajuntament treballem per a proveir amb una mascareta a tots els xiquets i xiquetes del municipi, una contribució que volem fer perquè puguen sortir amb les màximes condicions de seguretat”.

Així mateix, el batle ha agraït, una vegada més, l’esforç de “l’equip de cosidores, esterilitzadors i la resta de persones voluntàries per fer realitat aquest gran projecte”. “Ja heu confeccionat més de 7000 mascaretes. Esteu fent història”, els ha recordat.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -