14.3 C
Amposta

L’Agència Catalana de Turisme engega un producte Slow Tourism a la Ribera d’Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Demà, 14 de febrer de 2020, a Ca Don Joan, al municipi de Vinebre, es durà a terme la presentació del programa europeu de Slow Tourism que es desenvoluparà a Ribera d’Ebre. Cal destacar que totes les experiències pilot que formen part d’aquest projecte d’àmbit europeu han de basar-se en una tipologia de turisme responsable i sostenible que posa èmfasi en promoure i involucrar les economies locals per tal de donar a conèixer experiències turístiques culturals i naturals, tot respectant els llocs visitats.

Aquesta jornada constarà d’una primera part on es presentarà el projecte als diferents actors de la comarca, tant públics com privats, per explicar-los el funcionament del projecte, com poden participar en la creació d’aquest nou producte, quins elements clau han de tenir, quins són els objectius del projecte  i finalment quins beneficis pot significar. Seguidament, es realitzarà una dinàmica de treball on els assistents podran aportar les seves idees i visions sobre el seu territori i els productes turístics a crear. La jornada acabarà amb una posada en comú dels resultats i una lectura de les conclusions que marcaran els primers passos a seguir en la creació d’aquests nous productes Med Pearls a la Ribera d’Ebre.

El projecte està adreçat a “Destinations Management Companies” (DMCs) que tinguin capacitat per crear productes Slow Tourism, i a start-ups locals i emprenedors que puguin desenvolupar solucions TIC per integrar-les en els nous productes Med Pearls.

El director de l’Agència Catalana de Turisme, David Font, Albert Folch, adjunt a gerència del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i responsable de l’àmbit Terres de l’Ebre i Gemma Carim, com a presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, atendran la premsa a les 11:15h per explicar en què consisteix aquest projecte turístic. Els mitjans que ho desitgin podran recollir talls de vídeo de la jornada.

Redacció – J. V.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -