14.3 C
Amposta

L’AECE forma una trentena d’empreses ebrenques sobre l’ús del ChatGPT

El més vist

Publicitat

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -

L’Associació d’Empreses de les Comarques de l’Ebre (AECE) ha realitzat aquest dijous un taller pràctic per explicar els fonaments de la intel·ligència artificial generativa (IAG), sota el títol “100 maneres d’aplicar ChatGPT a la teua empresa”. En aquesta sessió de tres hores s’ha exposat a una trentena d’empreses del territori, el seu potencial i com aquesta tecnologia pot ser aplicada en el dia a dia de les activitats que realitzen en l’àmbit personal i, sobretot, en l’àmbit professional.

Aquesta ha estat impartida per Jordi Castells, consultor en innovació i transformació digital, assessor acreditat en estratègia d’ACCIÓ, enginyer superior de telecomunicacions (UPC) i llicenciat en Investigació i Tècniques de Mercat (UOC), postgrau en gestió de les Telecomunicacions (ICT) i postgrau en Direcció de persones i equips (IQS). A més, té una llarga experiència en empreses com Menta, Cable i Televisió de Catalunya, Retevisión, CECOT, així com en diversos centres tecnològics (LEITAT, EURECAT).

L’AECE ha dut a terme una primera sessió amb el propòsit d’executar més formacions avançades aprofundint amb casos d’ús de diferents sectors on la IAG pot ser una eina efectiva per resoldre desafiaments empresarials i generar valor afegit. Són sessions que combinen la part teòrica amb la pràctica, seguint un format de taller per assegurar una formació dinàmica, amena i participativa.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -