14.3 C
Amposta

L’activista pels animals Maite Guallar, es suma a la llista de Movem Tortosa

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L'actual mandat s’ha caracteritzat per un enfrontament de l’equip de la Sra. Roigé i ERC cap a la immensa majoria de ciutadans que es van manifestar, protestar i aconsellar en quasi bé 13000 firmes que continués la protectora ARCA, fent-se càrrec del refugi d’animals de la ciutat.

Per aquest motiu, a part d’altres afinitats ideològiques, Maite Guallar, s’integrarà a la llista de Jordan perquè “Movem Tortosa ens va donar suport a tot hora , en uns moments difícils ,tenint una sensibilitat per la nostra tasca i reivindicacions, que vull agrair públicament, en nom meu i de molts animalistes”.

Maite Guallar, és diplomada en magisteri per l’Escola Oficial de Magisteri de Tarragona, però principalment es declara defensora dels drets dels animals , havent participat en diverses ponències i esborranys per a proposicions de lleis de les protectores d’animals. Guallar ha manifestat que “sabem que en Movem Tortosa podem aconseguir el canvi que la nostra ciutat Tortosa necessita i mereix després de tants anys amb els mateixos al capdavant de l’Ajuntament”.

Jordi Jordan, candidat a l’alcaldia per Movem Tortosa , ha agraït el suport de Guallar i ha manifestat “haurem de treballar perquè ARCA. pugui tornar a estar present a Tortosa garantint que cap animal de companyia passi perill per culpa de pèrdua o abandó , i farem complir rigorosament l’actual legislació”.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -