14.3 C
Amposta

Bargalló dóna suport a la candidatura de Montse Perelló a l’alcaldia de Tivissa

El més vist

- Advertisement -
La coalició ARA Sí va presentar la seva candidata a l’alcaldia a les properes municipals per Darmós, la Serra d’Almos, Llaberia i Tivissa; Montse Perelló, el passat divendres 8 de març, Dia de la Dona Treballadora, amb la presència i el suport del conseller d’Educació, Josep Bargalló.
L’acte va tenir lloc en un Casal Cultural ple de gom a gom i l’encarregada de presentar-lo va ser la tivissana Marta Anguera. Tot seguit, la candidata Montse Perelló va exposar la situació en què es troba el municipi riberenc, incidint en la gestió deficient tant d’inversions en infraestructures com en el funcionament intern del consistori.
Perelló també va remarcar les constants externalitzacions dels serveis municipals per part de l’actual equip de govern: “No hem de permetre males praxis en els serveis públics. Van començar amb l’externalització de l’aigua, seguint per la gestió del càmping alberg, l’enllumenat públic, el centre d’interpretació Ilercavònia, el servei de jardineria i,  finalment, el manteniment i la consergeria del càmping-alberg. Què serà el següent?”.
L’alcaldable per ARA Sí també va traçar les línies a seguir del seu equip, incidint en la transparència, la participació ciutadana i la transversalitat remarcant que vol “un ajuntament amb parets de vidre i obert a tothom”.
El conseller d’Educació, Josep Bargalló, va ser l’encarregat de clausurar l’acte. Bargalló va destacar de Montse Perelló, amb qui ha coincidit en diferents àmbits, “la capacitat de treball, la responsabilitat, la valentia i la preparació”. El conseller va valorar l’actual situació política del país amb un sentit record per als presos i demanant a tots els presents treballar per guanyar el futur.
- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -