14.3 C
Amposta

L’ACA posa a licitació les obres de la depuradora de Tivissa per 4,7 M€

Es preveu que les obres comencin durant el primer trimestre del 2023 i durin 15 mesos

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha posat a licitació el contracte per executar les obres de la depuradora de Tivissa (Ribera d’Ebre). Amb un pressupost de licitació de 4,7 MEUR, el termini per presentar ofertes acaba el 9 de gener del 2023. Aquesta actuació estarà finançada de manera parcial (2,1 MEUR) amb fons europeus Next Generation. Un cop adjudicat i signat el contracte, es preveu que les obres comencin durant el primer trimestre de l’any i tinguin una durada de 15 mesos. L’aigua tractada serà aportada al barranc de la Fotx, millorant així la qualitat mediambiental de la conca del riu Ebre.

Els treballs es duran a terme en una parcel·la del polígon de Creu de Mora i consistiran en la construcció d’una depuradora de tipus biològic, amb fangs activats i llits de rizoma, amb capacitat per tractar prop de 620 m3/dia. L’actuació també preveu la construcció de dues estacions de bombament i la construcció de la xarxa de col·lectors en alta.

Actualment hi ha 542 depuradores a Catalunya que sanegen les aigües residuals de més del 97% de la població. Pel que fa a la comarca de la Ribera d’Ebre, hi ha actualment 9 depuradores en servei que garanteixen el sanejament a més del 80% de la seva població.

ACN

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -