14.3 C
Amposta

La Val de Zafán es torna a despertar com un abocador irregular

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Al desembre de l’any passat, la ciutadania d’Amposta va apostar per habilitar l’antic traçat de la Val de Zafán com a Via Verda. Aquest passat mes de juny, es va habilitar la zona i es va dur a terme una neteja a fons per a poder recondicionar la zona de la millor manera. A més, hi va haver un camp de treball de joventut treballant i contribuint a la recuperació d’un espai d’alt valor històric, natural i paisatgístic duent a terme tasques com l’eliminació de barreres per al creixement de la flora o la col·locació d’instal·lacions per deixar pas a la fauna autòctona.

La inversió de 40.000 € per part de l’Ajuntament d’Amposta per potenciar la biodiversitat de la Val de Zafán a Amposta i realçar l’entorn natural de la zona s’ha vist afectada aquesta setmana.

Aquest passat dissabte, la Val de Zafán s’ha despertat lluint tal com lluïa anys enrere, com un abocador irregular. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs ho ha denunciat a través de les xarxes socials: “S’ha vist clarament la tasca de neteja que s’ha fet i el cost ingent de traslladar tota la brossa a l’abocador del Mas de Barberans, com ha quedat i la voluntat que això no sigui mai més un abocador”.

A més, ha explicat a Imagina Ràdio que “no podem carregar sobre l’Administració el pes de la neteja. Això no és competència de l’Administració, sinó de la ciutadania”

Pel que fa a les possibles solucions plantejades als comentaris de la publicació, Tomàs ha assegurat que “buscarem alguna manera d’implicar al Seprona o als cossos policials, s’ha de trobar als responsables i solucionar el problema”.

Redacció- X. Ll

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -