14.3 C
Amposta

La URV reconeix els responsables, docents i estudiants del campus Terres de l’Ebre i el teixit social i econòmic del territori

En l’acte s’ha realçat l’estreta vinculació entre la institució i la ciutadania, empreses i entitats culturals i socials de les Terres de l’Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Universitat Rovira i Virgili ha commemorat aquest dimecres a Tortosa els 50 anys de la recuperació dels estudis universitaris de Filosofia i Lletres i Química a Tarragona i el 30 aniversari de la fundació de la URV. Ha estat el primer dels actes de commemoració que se celebraran a les diferents seus de la Universitat al territori durant aquest 2022. En l’acte s’ha realçat l’estreta vinculació entre la institució i la ciutadania, empreses i entitats culturals i socials de les Terres de l’Ebre, i s’ha reconegut la tasca dels i les investigadores, professorat i estudiants de la URV al territori. Per això hi han participat les deganes i degans de centres amb ensenyaments al campus Terres de l’Ebre i els responsables dels ensenyaments, a més de testimonis de la societat civil ebrenca, l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, la rectora de la URV, Maria José Figueras.

“Al campus Terres de l’Ebre m’hi sento com a casa”

Un dels moments més emotius de l’acte ha tingut lloc durant les intervencions de persones de la societat civil vinculades al campus: Elena Espuny Arasa, tècnica de projectes de patrimoni etnològic de l’IRMU i responsable del Campus extens de la URV a les Terres de l’Ebre; Emma Forcadell Drago, coordinadora de l’Àrea del Coneixement de l’ICS a les Terres de l’Ebre; i l’Aida Ralda  graduada al CTE, fundadora de l’start-up Learn it! i actualment docent. Totes quatre tenen una estreta vinculació amb la Universitat a les Terres de l’Ebre i són exemple d’èxit professional, de divulgació del coneixement, emprenedoria i talent.

“La Universitat ha tingut un paper essencial en la formació de la nostra empresa, ha estat la nostra guia i acompanyant”, ha indicat Aida Ralda. La fundadora de Learn-it!, start-up reconeguda de la URV, s’ha mostrat visiblement emocionada pel reconeixement. “El campus Terres de l’Ebre és casa meva. Un lloc especial on em sento segura i valorada”, ha expressat.

De fet, els estudiants de les Terres de l’Ebre tenen un pes important sobre el total d’estudiants de grau a la Universitat: el 12% dels matriculats aquest curs, provenen de 34 dels 54 municipis que conformen les comarques de les Terres de l’Ebre.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -