14.3 C
Amposta

La Torre de l’Espanyol celebra la 8a edició de la cursa ‘La Transrabosenca’ [ÀUDIO]

Una cursa de BTT que ha comptat amb quasi 300 participants i més de 150 voluntaris

El més vist

El diumenge 7 d’abril, la Torre de l’Espanyol va celebrar la vuitena edició de la cursa ‘BTT Torre. La Transrabosenca’, amb la participació de quasi 300 participants i més de 150 voluntaris. Una marxa amb un recorregut llarg de 40 Km anomenat XC RALLY amb un desnivell positiu de 1150 m. i un altre de curt de 24 Km amb un desnivell positiu de 700 m. anomenat XC SPRINT, amb avituallaments sòlids i líquids per als dos recorreguts.

El tret de sortida es va donar a les 9 del matí per a les ebikes, que havien de completar el circuit llarg, i 10 minuts més tard van començar la cursa els participants en la XC Rally, i a les 9:15 h els de la XC Sprint. Una cursa que va acabar al mateix Carrer Carretera Cabacés

En la categoria XC Rally, van quedar classificats, en tercer lloc, Ernest Treig, en segon lloc Marcos Vazquez, i el primer classificat va ser Sergio Gutiérrez.

En la categoria XC Sprint, van quedar classificats en tercer lloc Andreu Nadal, en segon lloc Marcos Alonso, i el primer classificat va ser Carlos Franquet.

Les ebikes no tenien efecte de puntuació, però els tres primers a arribar van ser, en tercer lloc, Andrés Arasa, en segon lloc, Carlos Campos, i el primer a arribar va ser Matias Martin.

En acabar la cursa tots els participants van poder disfrutar de menjar i beure gratuït.

L’alcalde de la Torre de l’Espanyol, Sergi Borràs, fa una valoració molt positiva de la cursa, expressant el seu agraïment als més de 150 voluntaris i a l’organització per la seva dedicació en la realització d’aquest esdeveniment, que descriu com excel·lent.