14.3 C
Amposta

La Terra Alta promou la implantació de models cooperatius i obradors compartits

El Consell Comarcal organitza una sessió per debatre noves iniciatives d'emprenedoria agroalimentària

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

En el marc del projecte Treball a les 7 Comarques-Terra Alta Més, el Consell Comarcal terraltí treballa perquè els productors coneguin projectes de transformació agroalimentària, consum i comercialització de caràcter cooperatiu. Per tant, aquest mes de setembre s’han organitzat dues visites a iniciatives cooperatives que son referents a Catalunya, com son els Obradors Compartits de la Conca de Barberà, la cooperativa de serveis Fet a la Conca i L’Enllaç de l’Ebre.

La primera de les visites es va dur a terme el dimecres passat i va ser a la Conca de Barberà, on van anar dotze persones entre les quals hi havia diferents emprenedors terraltins i la presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta, Neus Sanromà. Al llarg de la jornada, van visitar el Viver de Celleristes de Barberà de la Conca i l’Espai Cuina de Concactiva de Montblanc. El tècnic de promoció econòmica de la comarca Jordi Giné va explicar als participants terraltins que als obradors compartits es creen moltes sinergies i col·laboracions entre els emprenedors que hi treballen, alhora que representen un bon punt de partida perquè no és necessària una gran inversió per començar la seua activitat.

La propera visita serà el 29 de setembre a la cooperativa L’Enllaç de l’Ebre, la primera cooperativa agroecològica integral i sense ànim de lucre de les Terres de l’Ebre. La iniciativa finalitzarà el 6 d’octubre amb una trobada virtual per posar en comú els coneixements apresos i debatre quins són els millors models que es poden implantar a la Terra Alta per ajudar i potenciar l’emprenedoria de la comarca.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -