14.3 C
Amposta

La Terra Alta clou amb èxit la tercera edició de la campanya contra la pobresa menstrual

L'Oficina Jove de la Terra Alta ha recaptat una vuitantena de productes d'higiene menstrual, que ara es repartiran entre les persones de la comarca que ho necessitin

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Oficina Jove de la Terra Alta ha recaptat una vuitantena de productes d’higiene menstrual durant la campanya contra la pobresa menstrual a la comarca que ha dut a terme per tercer any consecutiu.

La campanya ha tingut dos vessants. Per una banda, la conscienciació a través de les xarxes socials, que ha consistit a donar a conèixer les dades de l’estudi Equitat i Salut Menstrual (2021) de la Fundació Institut Universitari per a la Recerca a l’Atenció Primària de Salut Jordi Gol i Gurina (IDIAPJGol) a través de diferents publicacions que han mostrat la realitat que viuen algunes persones que menstruen en relació amb la pobresa menstrual.

Per altra banda, la campanya ha servit per recaptar productes d’higiene i salut menstrual: compreses, tampons i salvaslips, destinades de les persones menstruants de la Terra Alta que no disposen de recursos suficients per fer front a aquesta despesa mensual. En total, s’han recaptat una vuitantena de productes que es van dipositar als punts de recollida ubicats a Arnes, Bot, Caseres, Corbera d’Ebre, la Fatarella, Gandesa, Horta de Sant Joan, el Pinell de Brai, la Pobla de Massaluca i Vilalba dels Arcs. Alhora, també es van mantenir la majoria dels punts de recollida de l’any anterior i que es trobaven als centres d’atenció primària de la comarca, a l’INS Terra Alta, l’Institut Escola de Batea, l’Escola Agrària i el Consell Comarcal de la Terra Alta.

El material recollit ja s’ha posat a disposició de les tècniques de l’àrea de Serveis Socials perquè el puguin gestionar i repartir entre les persones de la nostra comarca que ho necessitin.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -