14.3 C
Amposta

La Sénia resol la concessió de serveis de la piscina i aprova convenis de gestió forestal

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de la Sénia va resoldre en ple el contracte de concessió de serveis de la piscina municipal. Així, es reverteixen a la institució els edificis, dependències i equipaments que eren objecte de cessió al contracte. L’alcalde José Ramon Bellaubí va valorar aquest retorn com una gran notícia per un equipament que ha tornat al seu funcionament habitual després de l’aturada a causa de la Covid-19.

Aprovació de convenis

El ple a la Sénia també va servir per aprovar diferents convenis relacionats amb la gestió forestal per unir esforços entre el mateix Ajuntament i el Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca. A més, també es va ratificar el conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal i la Sénia per tal de dur a terme l’acció “Capacitació professional de personal per la indústria del moble” en el marc del Campus Industrial, que permet formar treballadors i treballadores en aquest tipus de sector. Posteriorment, també va quedar aprovada l’execució del Pla Anual de la convocatòria de treball a les 7 comarques entre les dues institucions.

Finalment, també van quedar aprovats els dictàmens per l’ocupació temporal de terrenys pel col·lector d’aigües pluvials a l’Avinguda Generalitat, i la pròrroga del Pla Local de Joventut per l’any 2020.

El ple de la Sénia aprova per unanimitat les tres mocions presentades per Futur

El segon ple telemàtic d’aquest mandat també va aprovar per unanimitat les tres mocions presentades per Futur per la Sénia. Aquestes feien referència al suport a les ramaderies de bous braus a Catalunya, una segona a l’emplaçament de la seu central de l’agència del patrimoni natural i de la biodiversitat de Catalunya a les Terres de l’Ebre, i la tercera al rebuig a l’aprovació d’un transvasament a Cantàbria i per la convocatòria de la comissió per a la sostenibilitat de les Terres de l’Ebre. Seguidament va prosperar una moció presentada per Candidatura de progrés sobre el suport al col·lectiu de caçadors amb un sol vot i 11 abstencions. Finalment no va prosperar una moció presentada sobre els consultoris locals del mateix grup.

Com a últim punt del dia, la regidora de l’àrea de persones Alma Gimeno va llegir el manifest del Consell Nacional LGTBI de la Generalitat de Catalunya amb motiu del 28 de juny, Dia de l’Orgull LGTBI.

Redacció – R. T.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -