14.3 C
Amposta

La Sénia aprova 20.000 euros en ajudes per a bars i restaurants per pal·liar els efectes de la Covid-19

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El plenari de l’Ajuntament de la Sénia va aprovar el dia 29 de març i per unanimitat ajudes per a bars i restauració per un valor de 20.000 euros, amb la intenció de pal·liar els efectes de la Covid-19. Aquests ajuts tenen com a objectiu donar suport a les empreses locals del sector per recuperar-se i agafar amb força aquesta reobertura de l’activitat seguint les normes del Procicat.

D’altra banda, el ple va aprovar diferents dictàmens: l’aprovació d’especial interès i d’activitats econòmiques en foment de l’ocupació i bonificacions IBI 2021 per un import de 25.000 euros i 34 empreses. Es va aprovar per 8 vots a favor de Futur per la Sénia i Alternativa Senienca i 3 abstencions de La Sénia Sí i dels socialistes, i també l’aprovació de declaració d’especial interès d’activitat agropecuària i bonificació de l’IBI rústica 2021 per un valor de 9.075,74 euros, per 10 vots a favor i una abstenció dels socialistes.

Finalment, es va donar compte de la liquidació del pressupost 2020. L’alcalde José Ramon Bellaubí acaba el ple fent una reflexió després dels 4 positius a la Sénia durant el dia 29 de març, recalcant que “no s’ha de baixar la guàrdia, ja que afecta a dos classes de l’institut i l’escola”. Al ple també s’ha informat de la creació de la regidoria d’Administració General i Bon Govern, per tal de fer més accessible l’ajuntament a la ciutadania, facilitar processos i tràmits.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -