14.3 C
Amposta

La Ribera d’Ebre presenta la nova edició de la campanya ‘Ribera en flor’ amb un rècord de 18 activitats guiades

Les propostes són molt variades i inclouen caminades a peu, passejades en bicicleta, en carro, entre mig dels camps florits, al costat del riu, aprenent dels cultius, gaudint dels colors i les olors de l'esclat de la primavera

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La campanya ‘Ribera en flor’ ja està aquí! L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha presentat la nova edició d’aquesta iniciativa que, malgrat haver-se endarrerit a causa de la climatologia, s’inicia aquest cap de setmana i ofereix diverses propostes per descobrir el paisatge, el patrimoni i l’activitat agrícola i gastronòmica d’aquesta comarca.

Aquest any, es realitzaran un total de 18 activitats guiades, el que suposa la xifra més alta fins ara, i es repartiran per 12 pobles riberencs com Ascó, Benissanet, Flix, Garcia, Ginestar, Miravet, Mora la Nova, la Palma, Riba-roja, Tivissa i la Serra d’Almos, i Vinebre.

La presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim, i la tècnica comarcal de Turisme, Mònica Sabaté, acompanyades de representants del sector públic i empreses de serveis turístics que organitzen activitats, han convidat a visitar la comarca durant aquestes dates primaverals per gaudir de l’espectacle cromàtic dels camps riberencs. Tot i que el fred d’aquest any ha endarrerit l’inici de la Ribera en flor, les properes setmanes, coincidint amb la floració dels arbres fruiters, s’espera superar els 1.100 participants de les activitats programades l’any passat, després de dos anys de pandèmia.

Les propostes són molt variades i inclouen caminades a peu, passejades en bicicleta, en carro, entre mig dels camps florits, al costat del riu, aprenent dels cultius, gaudint dels colors i les olors de l’esclat de la primavera, i també propostes complementàries com visites guiades a espais de la Batalla de l’Ebre, cooperatives i molins d’oli, creuant el riu amb barca o descobrint el patrimoni històric i cultural de la comarca, com el castell de Miravet o el refugi de Benissanet o de Flix, on també es farà un tast de clotxa.

Segons la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim, aquesta és una de les millors èpoques per visitar la comarca, ja que cada vegada hi ha més elements que se sumen a l’oferta turística lligada a la floració. Així, aquest any es proposen activitats culturals, com un concert de música i un taller de poesia.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -