14.3 C
Amposta

La Ribera d’Ebre estrena web interactiu per promoure els polígons industrials

El nou disseny ressalta les potencialitats i els atractius dels espais per despertar l’interès de les empreses que plantegin d'establir-se al territori

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Els polígons industrials de la Ribera d’Ebre ja disposen de nova pàgina web amb format interactiu. El nou disseny permet localitzar sobre el mapa els diversos polígons, amb les principals vies de comunicació i mitjans de transport. A més, la interfície permet accedir directament a les fitxes de cada espai, que s’han implementat amb les dades provinents del Sistema d’Informació de Polígons d’Activitat Econòmica (SIPAE) del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i amb les aportacions complementàries dels tècnics dels ajuntaments de la comarca. També es poden consultar pàgines d’interès associades, com serveis de restauració o hoteleria que ja recull el web del projecte Ribera d’Ebre Viva.

La pàgina web permet consultar set fitxes, corresponents als polígons industrials d’Ascó, Els Aubals i El Molló de Móra la Nova, Camins Nous, Verdaguera Fase I i Verdaguera Fase II de Móra d’Ebre i La Devesa de Flix. En cadascuna de les fitxes es ressalten les potencialitats i els atractius dels espais per despertar l’interès de les empreses que plantegin d’establir-se al territori.

Aquesta actuació s’ha realitzat mitjançant una subvenció de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE) per finançar les accions que es deriven del pla de reactivació econòmica de la Ribera d’Ebre. Han executat l’acció l’equip tècnic de prospecció econòmica i l’equip del Pla de Reactivació Socioeconòmica del Consell Comarcal, que forma part d’un projecte subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, finançat pel Servicio Público de Empleo Estatal i cofinançat en un 50% per l’FSE.

Redacció – N. A.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -