14.3 C
Amposta

La residència L’Onada la Ràpita és guardonada amb el Premi Espais Saludables

El projecte guanyador aborda la mediació per a gestionar possibles conflictes, en l'aplicació de protocols Covid-19, entre persones residents, famílies i l'equip de professionals

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La residència L’Onada la Ràpita ha guanyat la IV edició dels Premis Espais Saludables, que atorga la Societat Catalana de Mediació en Salut. El guardó s’ha entregat aquest dimarts en un acte celebrat a Barcelona. Van recollir el premi la directora del centre i autora del projecte Penny Subirats, i la subdirectora del centre, Chari Díaz.

El projecte premiat tractava la mediació per a gestionar possibles conflictes en l’aplicació dels protocols relacionats amb la Covid-19, entre persones residents, famílies i professionals. Entre diversos aspectes, el projecte volia visibilizar que l’aplicació de certes mesures preventives dins l’entorn residencial podien provocar desacords en algun moment, però que la comunicació i la transparència son essencials per resoldre discrepàncies, i la mediació, un bon mètode. L’objectiu era detectar i anticipar-se als possibles conflictes, i en cas de produir-se, mediar amb les parts i arribar a acords.

Redacció – I. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -