14.3 C
Amposta

La rapitenca Andreea Sabou guanya el bronze al Campionat de Catalunya absolut

El més vist

Aquest passat diumenge 5 de juny es va celebrar el Campionat de Catalunya absolut, la màxima competició de l’atletisme al país, a l’Anella Mediterrània de Tarragona. La rapitenca de 22 anys, Andreea Sabou, de l’Agrupació Atlètica de Catalunya, va guanyar la medalla de bronze en salt de llargada amb 5,73 m i la cinquena posició en triple salt amb 12,00 m. Maria Reverté, encara S16, també en salt de llargada, va quedar onzena amb 5,07 m. Per altra banda, Maria Vidal va aconseguir la setena posició en la final dels 400 llisos amb 58,36 m. A la perxa femenina, Meritxell Benito amb 3,50 m va quedar en vuitena posició, Mireia Fèlix amb 3,30 m en la novena i tres nuls a la primera alçada d’Anna Cardona. En llançament de pes, desena posició per Rosa Val amb 9,64 m.

A més, Sergio Alastrue va quedar sisè a la tercera semifinal dels 100 llisos amb 11,33 i Roger Conde va obtenir la seua millor marca personal als 400 llisos amb 50,15. Per part del Club Atletisme Terres de l’Ebre, Gabriela Ruiz va ser setena al salt de llargada amb 5,24 m i el seu company Biel Calve va ser últim de la tercera semifinal dels 100 llisos amb 11,53.