14.3 C
Amposta

La Ràpita participa al “Buy Catalunya”, la trobada amb operadors turístics especialitzats de Catalunya

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Ràpita va participar el dimarts 28 de setembre al ‘Buy Catalunya’, la principal trobada amb operadors turístics de Catalunya, organitzada per l’Agència Catalana de Turisme. En aquesta trobada, es van dur a terme reunions amb operadors turístics especialitzats, molts d’ells internacionals, en què l’Estació Nàutica va promocionar la Ràpita com un destí de qualitat, natura, gastronomia i cultura on gaudir d’experiències singulars, adreçades a tot tipus de públic.

L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, explica que “vam aprofitar l’oportunitat de presentar la Ràpita com un destí interessant per a tots els turoperadors especialitzats en Catalunya, per fer-los conèixer les nostres singularitats, les quals estan molt buscades en aquest moment”. Caparrós afegeix que “participar en aquestes trobades ens permet promocionar i comercialitzar el destí per arribar a diferents mercats internacionals”.

El ‘Buy Catalunya’, que se celebra del 27 al 30 de setembre, suposa una oportunitat per presentar Catalunya, i també la Ràpita, com un producte turístic amb bon clima per fer activitats esportives tot l’any, adreçat al turisme amant de l’esport i dels esdeveniments esportius. A més, de destacar els principals atractius pel que fa al patrimoni, les tradicions, la gastronomia i la seva gent. Així com ressaltar que es tracta d’un indret on gaudir de turisme sostenible i responsable.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -