14.3 C
Amposta

La Ràpita exposa la Mostra d’Arts i Flors als Balcons d’Alcanar

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Església Nova acull aquests dies una selecció de la III Mostra d’Arts i Flors als Balcons d’Alcanar. Es tracta d’un conjunt d’obres del conegut certamen artístic que transforma els carrers d’Alcanar i de les Cases en autèntics museus a l’aire lliure, fent servir llençols en lloc de llenços. Per primera vegada, però, es pot gaudir de la Mostra en una mateixa sala d’exposicions i també, per primer cop, fora d’Alcanar.

El motiu per exposar una selecció de la Mostra és que la Ràpita serà la primera ciutat convidada durant la IV edició de l’any 2020. Així, els artistes rapitencs podran participar i exposar les seves creacions pels carrers d’Alcanar. Només a l’última edició de l’any 2018, hi van participar vora uns cinquanta artistes canareus o que mantenen alguna relació amb el municipi.

“És una proposta magnífica i per tal de motivar als artistes rapitencs calia portar la Mostra a la Ràpita i lluir-la en un dels nostres equipaments culturals per excel·lència com és l’Església Nova”, va explicar la regidora de Cultura de la Ràpita, Èrika Ferraté, aquest dilluns al vespre durant la inauguració. Per la seva banda, la regidora d’Alcanar Maribel Ramon, es va mostrar molt satisfeta del resultat final de l’exposició a l’Església Nova. Igual que la directora de la Mostra d’Arts i Flors als Balcons, Núria Prades: “Aquesta és la primera vegada que la Mostra baixa dels balcons i realment m’agrada molt perquè permet veure detalls que quan estan penjats a quatre metres no veus”.

Núria Prades també va detallar que a partir de l’octubre es donaran a conèixer les bases per participar en la IV edició. Podran participar artistes plàstics, tals com pintors, fotògrafs o il·lustradors. Se’ls proporcionarà un llençol d’unes mateixes mides que podran ser de roba o de polièster. A partir d’aquí, la temàtica de l’obra és completament lliure. De fet, a la selecció d’obres que s’exposen a l’Església Nova fins al 26 de setembre, conviuen diverses tècniques pictòriques i temàtiques tan variades com la política, la natura o el retrat.

Redacció – N. A.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -