14.3 C
Amposta

La Ràpita engega una campanya de civisme amb la convivència i el medi ambient com a eixos centrals

L'Ajuntament de la Ràpita engega la campanya "La Ràpita és com ets tu!" per sensibilitzar la població sobre problemàtiques que afecten a tota la societat

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

“La Ràpita és com ets tu!” és la campanya cívica que ha ideat l’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita. L’objectiu principal d’aquesta iniciativa és conscienciar a la població sobre les problemàtiques que afecten a tota la societat. Els eixos centrals son la convivència i el medi ambient.

Des del consistori asseguren que és una campanya molt completa, ja que abasteix diverses temàtiques, les quals s’aniran desenvolupant amb polítiques concretes de manera individual: el reciclatge, el bon ús dels contenidors, el manteniment del poble, la conscienciació amb les energies renovables, l’ús racional de l’aigua, el respecte per la natura, la reutilització, la responsabilitat de tenir mascotes i la contaminació acústica.

La campanya va acompanyada de publicacions a les xarxes socials i de cartelleria que es penjarà pels carrers i establiments del municipi. Així com de falques radiofòniques a Ràdio Ràpita, xerrades, exposicions, col·laboracions amb entitats i amb els centres educatius del municipi, entre altres.

L’alcalde, Josep Caparrós, ha exposat que des del govern municipal s’està impulsant aquesta iniciativa, que és transversal i de llarga durada, i que té com a objectius “conscienciar la gent per evitar actituds incíviques que perjudiquen el municipi i sensibilitzar sobre les problemàtiques que hi ha a la societat i que s’han de treballar des dels ajuntaments per millorar-les”. Caparrós ha remarcat que “és important que siguem conscients del privilegi que suposa viure al poble que vivim i per això, cal que entre tots i totes el cuidem”.

Per la seua banda, el regidor de Medi Ambient ha explicat que la campanya es divideix en dos blocs, un que s’adreça a minimitzar les actituds incíviques d’una petita minoria i l’altre a fer del poble un lloc més resilient per fer front a l’emergència climàtica. Clos ha explicat que “pretenem dotar d’eines a la ciutadania perquè prengui consciència i actuï correctament, perquè ser rapitenc o rapitenca no és només un privilegi, sinó una responsabilitat”.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -