14.3 C
Amposta

La Ràpita bonifica al 100% la taxa d’ocupació de via pública a bars, restaurants i comerços

A causa de l’estat d’alarma, el consistori també bonifica la taxa d’escombraries a bars i restaurants en un 70%, i els cànons de concessions municipals amb relació a la limitació d’aforament interior

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de la Ràpita bonificarà al 100% la taxa d’ocupació de via pública a bars, restaurants i comerços, durant els mesos de temporada baixa (de novembre a abril), a la qual s’hauria de fer front a partir del mes de juliol. El consistori pren la decisió de no cobrar la taxa amb l’objectiu d’ajudar a les empreses de la Ràpita a combatre l’impacte de la covid-19, davant les restriccions establertes amb l’aplicació de l’estat d’alarma.

De la mateixa manera, el consistori també bonifica la taxa d’escombraries a bars i restaurants en un 70%, per tal de beneficiar-los en l’afectació que els hagi pogut ocasionar la pandèmia de la covid-19. Amb aquestes mesures, l’Ajuntament estima que les empreses, en total, deixen de pagar més de 65.000 euros en la bonificació a les taxes d’escombraries i d’ocupació de via pública.

El regidor d’Hisenda i Promoció Econòmica, Albert Salvadó, expressa que “prenem aquesta decisió perquè som conscients del que ha patit el teixit comercial de la Ràpita aquests mesos de pandèmia, i amb les bonificacions pretenem reduir els efectes econòmics derivats, especialment als autònoms, PIME i empresaris, a causa la crisi de la covid-19”.

A més, pel que fa als cànons de concessions municipals, hi haurà una bonificació equivalent al percentatge de reducció de l’aforament interior màxim. És a dir, trimestralment, s’efectuarà el pagament de la taxa amb relació a la limitació d’aforament que hagi estat vigent aquell trimestre.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -