14.3 C
Amposta

La Ràpita acull una trobada científica de pesca amb més de 45 ponents de tot l’Estat

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Ràpita acull la Reunió del Fòrum Científic de la pesca espanyola a la Mediterrània aquest dimarts i dimecres, dies 20 i 21 de setembre. La reunió està organitzada pel Fòrum Científic de la pesca espanyola a la Mediterrània amb la col·laboració dels Productors Pesquers (OPP) de la Ràpita i el suport de l’Ajuntament de la Ràpita.

La jornada, que tindrà lloc a la Sala d’actes de la Llotja de la Ràpita, s’iniciarà el dimarts a les 9 hores amb la inauguració a càrrec del president de la OPP 67 OPP Ràpita, Eusebio Rosales, el president del Fòrum, José Luis Sánchez, el director general de Política Marítima i Pesca Sostenible, Sergi Tudela, i l’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós.

Més de quaranta-cinc ponents prendran la paraula al llarg d’aquests dos dies per exposar els seus projectes, narrar les seves experiències o compartir els seus coneixements en aquesta reunió de científics de la Mediterrània que es troben cíclicament per avaluar temes relacionats en l’àmbit de la pesca. Entre els temes que abastaran els ponents hi ha el Projecte Medfish, la pesca a la mar Mediterrània, l’evolució socioeconòmica del MAP, la selectivitat a les xarxes d’arrossegament, entre molts altres.

Aquesta edició, la jornada també servirà per definir les conclusions que s’exposaran des del sector pesquer a la Reunió de Consells de ministres de Pesca del mes de desembre, en què un tema important serà la disconformitat en la reducció de les assignacions de jornades màximes de pesca de les embarcacions dins del MAP.

Consulta el programa de la jornada aquí.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -