14.3 C
Amposta

[ENQUESTA] La prohibició de fumar a les platges podria estar a prop

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

A les Terres de l’Ebre actualment es pot fumar a la totalitat de les platges del nostre litoral, malgrat això, Miquel Àngel Arasa i Favà, cap de Serveis de Salut Pública de les Terres de l’Ebre, apunta que podria ser que alguns ajuntaments ho hagin prohibit i no es tingui constància, o bé, ho puguin implementar en un futur no molt llunyà.

Les platges no son llocs especificats a la Llei 28/2005, de 26 de desembre, de mesures sanitàries contra el tabaquisme, entre altres, ni tampoc a la Llei 42/2010, de 30 de desembre, que la modifica.

Des de l’Agència de Salut Pública, Arasa i Favà apunta que hi ha la intenció d’ampliar els llocs on es prohibeixi fumar, com ara l’interior dels vehicles particulars, terrasses, estadis i centres esportius, parades de transport públic, però les patges per ser uns espais a l’aire lliure i oberts, podrien no ser un dels llocs prioritaris. No obstant, les patges son uns llocs on s’han de valorar altres factors, com l’aglomeració de gent, la brutícia que provoquen les burilles i el seu impacte negatiu en el medi ambient, que son fets que podrien fer que siguin prioritàries per algunes administracions competents.

Us fa por tornar a l'activitat habitual d'abans del coronavirus?

Redacció – V. Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -