14.3 C
Amposta

“El Petonet”, el licor fet amb arròs del Delta triomfa al món

El més vist

La Regió Sanitària Terres de l’Ebre podria encapçalar el desconfinament a Catalunya

El ministeri de Sanitat nega que hagi acceptat la petició de la consellera de Salut, Alba Vergés, perquè Catalunya utilitzi les regions sanitàries i...

La recollida de cirera comença a la Ribera d’Ebre amb millors previsions que l’any passat

La recollida de la cirera, que obre la campanya de la fruita dolça a la Ribera d'Ebre, ha començat amb retard per les pluges...

La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre és la menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya

Les Terres de l'Ebre són la regió menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya. La baixa densitat de població ha beneficiat el territori ebrenc...

L’ICS Terres de l’Ebre crea una Unitat domiciliària per recollir mostres per a PCR

La Gerència Territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre, arran de la COVID-19, ha constituït la Unitat de Recollida de Mostres, integrada per...
- Advertisement -
- Advertisement -

En menys de tres anys, des de la seua sortida al mercat, ‘El Petonet’ ha aconseguit ser reconegut com el millor licor d’arròs. És un producte ‘made in’ Tarragona i està aconseguint que a mig món sigui reconegut com el millor licor d’arròs. Es tracta de El Petonet, que, en menys de tres anys de vida, ja ha obtingut dos premis de gran rellevància internacional que el situen com una beguda de referència, innovadora i d’excel·lent qualitat. L’última i més recent distinció ha estat atorgada a Brussel·les per part del comitè d’experts iTQi (International Taste&QualityInstitute), reconeixement que se suma al que ja va obtenir el 2018 com a producte més innovador en la seua categoria a Innoval (FiraInternacional Alimentària de Barcelona).

El Petonet, creat pel restaurador tarragoní José López i embotellat per la licorera Jané, de El Vendrell, ha aconseguit a Brussel·les, en el marc de la iTQi, una elevada puntuació i dues estrelles d’or en un tast a cegues entre més de 250 experts, que l’han valorat com un dels millors licors del món. Aquest licor de crema d’arròs és, com destaca el seu impulsor, “únic” i, a més a més, es caracteritza per ser un producte vegà, sense gluten, baix en sucres i apte per a intolerants a la lactosa.

Està compost per arròs del Delta de l’Ebre i productes naturals d’alta qualitat, que fan d’ell unabeguda excepcional i deliciosa. Els experts l’han valorat com a “sorprenent i agradable, amb unacremositat suau en boca i molt equilibrat amb aromes intenses”.

També bombons i sorbet d’arròs

El Petonetdestaca per ser molt versàtil, ja que es pot prendre sol, amb cafè, amb te i fins i tot es pot usar per elaborar postres. José López, el seu impulsor i figura clau del projecte, ha fet un pas més enllà i, sota el distintiu deEl Petonet, també ha ideat uns bombons especials i un sorbet d’arròs. Sempre inquiet i d’esperit emprenedor, amb la seua última creació s’ha endinsat al món de la cocteleria amb una combinació sorprenent que resulta molt refrescant i que ha causat sensació des de la seua presentació: es compon de licor El Petonet, cervesa i granissat de llimona a parts iguals, també amb un toc de llima per fer-lo més aromàtic. ElPetonet, com es pot comprovar, no deixa de crear, sempre llest per a apostes innovadores.

Un disseny molt especial, obra del prestigiós artista Josep Maria Rosselló

El creador de la imatge de marca de El Petonetés el reconegut artista tarragoní Josep Maria Rosselló, qui per dissenyar-la es va inspirar en elements identificadors de la ciutat de Tarragona. El pintor i dibuixant explica queel llavi que figura en el logotip de la marca, al no estar comissurat, permet identificar tant un llavi masculí com femení. Els petonets no entenen de gènere.

El Petonetes pot adquirir de manera online i en els centres de distribució de licors més importants de Catalunya i d’Espanya. Tota la informació està disponible a la pàgina web https://www.elpetonet.cat/i a les xarxes socials de la marca.

Redacció – J. V.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

Es trenca de nou la barra del Trabucador

Tot i les obres que està realitzant l'estat en l'intent de recuperar la barra del Trabucador, el temporal d'aquest darrers dies ha tornat a...

Salvador Pallejà, nou director de la Clínica Terres de l’Ebre

La Clínica Terres de l'Ebre incorpora com a nou director del centre el doctor Salvador Pallejà. Substitueix així la fins ara directora, la doctora...

El CCBE obri el període de tramitació d’ajuts per al pagament de lloguer d’habitatge

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha iniciat la tramitació dels ajuts per al pagament del lloguer d’habitatge. Aquesta prestació es pot sol·licitar fins...

La Cort d’Honor de la Mare de Déu de la Cinta fa una donació econòmica al Grup d’Esplai Blanquerna

La Cort d’Honor de la Mare de Déu de la Cinta, compromesa amb les famílies més vulnerables de la ciutat, ha col·laborat fent una donació...

L’Ajuntament d’Alcanar estrena protocol de recollida d’animals de companyia

El protocol de recollida d'animals de companyia perduts, abandonats o trobats a la via pública d'Alcanar ha estat aprovat definitivament, després que el ple...
- Anunci -
- Anunci -