14.3 C
Amposta

La Policia Local de la Ràpita obre 39 actes per incomplir el confinament durant el cap de setmana

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Policia Local de la Ràpita ha obert 39 actes d’infracció durant el cap de setmana per l’incompliment de les ordres de confinament decretades per l’Estat d’Alarma. Els agents municipals, juntament amb el cos dels Mossos d’Esquadra, van desplegar un operatiu especial per controlar les entrades al municipi i prevenir, entre altres infraccions, els possibles desplaçaments cap a les segones residències que hi ha a la Ràpita.

El cap de la Policia Local, Carlos Lana, ha apuntat que els controls no s’han fet només als accessos de la població, sinó arreu del municipi. Com a exemple, Lana ha explicat que s’han aixecat actes a persones que estaven passejant pel Passeig Marítim i, fins i tot, a d’altres que estaven a la platja. En paral·lel, els agents han fet durant aquest cap de setmana 48 serveis assistencials, tals com ajudar a persones grans a canviar una bombona de butà, a aconseguir medicaments o atendre caigudes i accidents domèstics.

“La ciutadania de la Ràpita està donant una vegada més una mostra de responsabilitat. Tenim la col·laboració del 99% de la població, però sempre hi ha algun irresponsable que no fa cas de les indicacions sanitàries. Per això considerem que 39 actes és un número massa elevat per la Ràpita”, ha dit Carlos Lana, qui també ha titllat d'”exemplar” el compromís dels agents municipals durant aquests, treballant durant més hores i participant del programa de voluntariat per ajudar a persones de col·lectius de risc.

La Policia Local de la Ràpita informa també que aquelles persones que no puguin aconseguir pels seus mitjans el certificat autoresponsable de desplaçament que ha posat en marxa el departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya, poden demanar-lo a les dependències de la Policia Local.

El telèfon de la Policia Local és el 977 74 17 07 i està disponible les 24 hores per atendre les emergències de la ciutadania així com per recollir i investigar les possibles infraccions que es detectin a la via pública.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -